به گزارش راهبرد معاصر؛ کتاب خاطرات «کد منبع: سرآغاز من» که به سالهای کودکی «بیل گیتس»، یکی از بنیانگذاران «مایکروسافت» در «سیاتل» تا ورود او به دانشگاه میپردازد، سال آینده میلادی منتشر خواهد شد.
«گاردین» نوشت، «گیتس» در سن بیست سالگی در سال ۱۹۷۵ یعنی کمی قبل از آنکه به همراه دوستش «پل آلن» برنامهای را بنویسند که به تاسیس «مایکروسافت» منجر شود، دانشگاه هاروارد را ترک کرد.
همانطور که «گیتس» نوشته است: «حس وصله ناجور بودن، بحث با والدینم به عنوان یک نوجوان سرکش، دست و پنجه نرم کردن با از دست دادن ناگهانی یکی از افراد نزدیکم و اینکه نزدیک بود اخراج شوم. همچنین برای اینکه بخاطر صنعتی که هنوز واقعا وجود نداشت ریسک کنم با چالشهای ترک کردن مدرسه مواجه شدم»، در این کتاب به برخی از لحظات دشوارتر سالهای نخست زندگی این کارآفرین اشاره شده است.
انتشارات «پنگوئن پرس» در بریتانیا که ناشر این کتاب «گیتس» خواهد بود، این اثر را به عنوان «کتابی صمیمی، خردمندانه و خودنگارهای از یکی از تاثیرگذاراترین افراد عصر ما» توصیف کرده است.
«گیتس» پیش از این چهار کتاب منتشر کرده است. او «جادهی پیشرو» را در سال ۱۹۹۵، «تجارت در سرعت افکار» را در سال ۱۹۹۹، «چطور از فاجعه آبوهوایی اجتناب کنیم» در سال ۲۰۲۱ و «چطور از همهگیری بعدی جلوگیری کنیم» را در سال ۲۰۲۲ منتشر کرده است. به این ترتیب «منبع کد» نخستین کتاب خاطرات او خواهد بود.
«گیتس» از زمان کنارهگیری از ریاست مایکروسافت در سال ۲۰۱۴، بیشتر به خاطر فعالیتهای بشردوستانهاش شناخته شده است. او و همسرش در سال ۲۰۰۰ بنیاد «بیل و ملیندا گیتس» که یکی از بزرگترین بنیادهای خیریه خصوصی جهان است را تأسیس کردند که بیش از ۵۰ میلیارد دلار در دو دهه گذشته برای ایجاد رویکرد تجاری برای مبارزه با فقر و بیماری صرف کرده است. پس از طلاق این زوج در سال ۲۰۲۱، همسر گیتس ماه گذشته اعلام کرد که در ۷ ژوئن از ریاست مشترک بنیاد کنارهگیری میکند.
«کد منبع» در چهارم فوریه سال ۲۰۲۵ در قالب کتاب فیزیکی، الکترونیکی و صوتی منتشر خواهد شد. / خبرآنلاین